Heeft u een vraag?

Eerste Hulp Aan Kinderen

Eerste Hulp Aan Kinderen (EHAK) is een cursus die gericht is op ouders of werknemers die met kinderen werken. Omdat reanimatie en het gebruik van het AED toestel bij kinderen anders uitgevoerd worden, kan deze cursus met name voor medewerkers van een kinderdagverblijf een goede aanvulling zijn. Voor gastouders is dit vaak zelfs verplicht. Uiteraard is de cursus ook heel handig voor (aankomende) ouders. Vaak wordt deze cursus vergoed door de zorgverzekering. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Neem dan even contact op met je zorgverzekering.

IKK gecertificeerd

Deze cursus wordt gecertificeerd door het CIBOT. Voor scholen en kinderdagverblijven betekent dit dat het ook IKK geaccepteerd is zodat u aan de wetgeving voldoet.

Heb je nog een vraag of een opmerking?

Wil je graag meer informatie over de cursus Eerste Hulp Aan Kinderen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Ik ben ook telefonisch te bereiken van maandag tot en met zondag op het nummer 06-51431330. Overdag geef ik cursussen, vanwaar ik slecht te bereiken ben op deze momenten. Laat gerust een boodschap achter, ik bel je snel terug!