Heeft u een vraag?

Sport EHBO: werk voor specialisten?

EHBO toepassen bij sporters vereist een specifieke kennis en deze kennis deel ik graag met jullie tijdens de trainingen op maat. Vrijwilligers of leden van een sportclub hebben zeker baat bij deze trainingen op maat. Ik ga voor deze cursus na wat de meest voorkomende ongevallen zijn bij het sporten. Wat moet je bijvoorbeeld doen wanneer een speler flauwvalt of het bewustzijn verliest? Tijdens dit onderdeel leer je ook een AED toestel te gebruiken en oefenen we samen met de basisprincipes van reanimatie. Verstuikingen, hoofd-, nek- en wervelletsels komen vaak voor bij sportwedstrijden. Maar hoe kun je een verstuiking onderscheiden van een botbreuk? Je leert tijdens deze trainingen op maat snel en correct te handelen, de gekwetste speler in veiligheid te brengen, de situatie in te schatten en tot slot de juiste hulpverlening toe te passen.

Trainingen EHBO en BHV op maat

Het is perfect mogelijk om ook andere trainingen op het gebied van veiligheid en eerste hulp te organiseren. Zowel een opleiding EHBO op maat als BHV op maat kan ik voor je uitwerken. Dit kan een specifieke situatie zijn waar je binnen jouw bedrijf op de werkvloer mee geconfronteerd wordt. Misschien werk je met gevaarlijke stoffen of chemisch afval en heb je graag dat alle werknemers weten hoe ze zich bij een noodsituatie moeten reageren. Of werk je met machines die specifieke verwondingen of letsels kunnen veroorzaken? Heb je een kinderdagverblijf en vind je de veiligheid van de kinderen en het verzorgend personeel essentieel? Het maakt niet uit of de vraag om specifieke verwondingen, de doelgroep of het EHBO-materiaal gaat. ik hecht veel belang aan de dagelijkse praktijk. De dagelijkse praktijk is in elk bedrijf anders, maar is overal even belangrijk om goed mee om te kunnen gaan. Ook combinaties van trainingen of opleidingen zijn mogelijk.

Contact

Heb je nog een vraag of een opmerking? Neem dan gerust contact op via het contactformulier. Ik ben ook telefonisch te bereiken van maandag tot en met zondag op het nummer 06-51431330. Overdag geef ik cursussen, vanwaar ik op deze momenten slecht te bereiken ben. Laat gerust een boodschap achter, ik bel je snel terug!